mrsengstrom.blogg.se

Nyss blivit husägare så mycket handlar om huset och hur renoveringen går

Paris

Kategori: Allmänt

Haft det superbra i Paris med min bästa vän! Besök massa turistställen med bäst av allt att bara vara vi och inte bli störda av något.

Glädje!

Kategori: Allmänt

Torsdags kväll kl 21 kommer Mustafa hem och säger att han har fått uppehållstillstånd! En sån lättnad både för oss och Mustafa, och den bästa födelsedagspresenten han kunde få. Vi va självklart tvungna att fira så det blev en kebabpizza kl 22 en torsdag kväll!

Walk for freedom

Kategori: Allmänt

Idag har människor gått i en tyst manifestation över hela världen för människor som är fast i slaveri!
Människohandeln är den störst "industrin" idag. Vi gick med i Walk for freedom för att vi vill vara en röst åt de som inte har en röst!

Vill du veta mer om hur du kan vara med och göra skillnad? Gå in på a21.org

Celebate her 2016

Kategori: Allmänt

I helgen var jag och Kicki i Västerås på Celebate her i Lifecenter! Så bra dag! Fantastisk undervisning av Lucinda Dooley från Hillsong Sydafrika!

Sri Lanka!

Kategori: Allmänt

Jag älskar Sri Lanka! Jag hade det superbra med ett team på 7 tjejer! Mycket skratt, jobb och mys med alla söta barn. Vi besökte två skolor och delade ut material, i en skola delade vi ut en ryggsäck med material till alla 122 barnen. Sen hade vi en Jesusfestival och predikade i olika kyrkor. Sen hade vi en riktig lyxdag i Negombo med god mat, massage och häng vid poolen! Awesome resa!