mrsengstrom.blogg.se

Nyss blivit husägare så mycket handlar om huset och hur renoveringen går

Bakning

Kategori: Allmänt

Idag har det bakats inför lovsångskvällen ochdäckbytardagen vi ska ha i helgen. Har bakat saffransbullar som ska bli saffranssemlor och en fryst cheesecake får se om jag hinner göra något mer innan jag ska till jobbet!





Va tvungen att provsmaka en! :)

Bäst utklädningen

Kategori: Allmänt

cutie

Kategori: Allmänt

Jag borde inte men...

Kategori: Allmänt

Har jobbat kväll och kommer hem sent, hemgruppen har varit hos oss ikväll och jag gjorde ananaspaj till den igår kväll! Så jag unnar mig en liten bit innan det är dags att sova!



Heja Sverige

Kategori: Allmänt

Kom igen nu då Sverige!



Pannkakor

Kategori: Allmänt

Eftersom jag jobbar hela dagen imorgon och inte kan göra frukost till gänget som är i kyrkan imorgon så har jag gjort lite pannkakor ikväll som Roger tar med till kyrkan imorgon bitti!






Helgen

Kategori: Allmänt

Helgen var kort och intensiv! Mamma och pappa kom på fredagen och på lördagen så städade vi kyrkan och åt väldigt god middag hemma hos svärmor, och på söndagen åt vi storfrukost gjord av mamma och pappa tillsammans med Core och sen var vi hela dagen i kyrkan och planerade mm och avslutade dagen med gudstjänsten där mamma och pappa medverkade!








Friday

Kategori: Allmänt

Fredagskvällen gick åt till curry, vi kollade på fotbollen hemma hos oss och jag och mamma och pappa gjorde massa pizzor!









Hemmafrudag

Kategori: Allmänt

Idag har varit en riktig hemmafrudag, jag har tvättat, städat skafferiet, bakat bullar, lagat mat och bytt lakan i sängen! Men nu är det jobb som gäller, jobbar natt! Fast jag får ju sova :) 

Mamma-dotterdag i Jönköping

Kategori: Allmänt

Efter att ha jobbat på förmiddagen så åkte jag till Jönköping för att möta upp med min kära mamma. Vi har shoppat och pratat och haft det jättetrevligt sen på kvällen mötte vi upp med Roger och pappa och gick ut och åt trerätters på en mycket trevlig resturang!

Drack en kopp med varm vitchoklad 


Lunch med mamma




Mamma, jag och Roger åt vitlöksbröd till förrätt!

Pappa åt sniglar, som både jag och Roger smakade på!
Sen blev det en oxfiléplanka till mamma, mig och Roger

Men pappa tog en filé minion (kan mycket väl ha stavat fel)

Min dessert

Rogers mycket goda vita chokladmousse 

Mamma körde på chokladtryffel 

Och pappa på sorbet!


Rekommenderas verkligen om man ska ut och äta i Jönköping!

Vi blev mycket mätta och belåtna!

Tack för en mysig kväll med mycket god mat kära föräldrar!

Härlig helg

Kategori: Allmänt

Började med att ha tjejkväll på curry, vi hade lite spakväll, pratade om relationer, tittade på the notebook och kl 1.00 så blev de sugna på pannkakor så då ställde jag mig och gjorde amerikanska chokladpannkakor!


Sen på lördagen åkte vi till Stockholm för Roger hade fixat biljetter till musikalen Rock of Ages och efter den var åt vi på Jensens och så hade han bokat att fint och mysigt hotell!






Lite annorlunda handfat!



Och helgen avslutades med att vi åkte till Mullhyttan för att fira min far på farsdag. Kul att träffa hela familjen och vi fick även med lite mat hem! Och pant till insamlingen för Currys resa! 

En mycket lyckad helg som min fina make hade planerat!

Love him!

Jobb

Kategori: Allmänt

Inatt ska jag jobba själv för första gången känner mig lite nervös men jag hoppas att det ska gå bra!



Hillsong Conference

Kategori: Allmänt

Idag har jag bokat biljetter inför Hillsong Conference 2014. Yay!




länge sen nu...

Kategori: Allmänt

det var ett tag sen jag bloggade nu. Mycket har hänt men jag har inga bilder :( 
 
Jag har jobbat mitt första pass som personlig assistent och jag har nog aldrig varit så trött i hela mitt liv, slocknade helt när jag kom hem! Ska jobba mitt andra pass idag och sen på torsdag natt, jag har även blivit erbjuden att ta ett vikariat för en tjej ska opereras och blir sjukskriven! så då kommer jag gå på schema hösten ut!
 
I helgen var Maggan och Micke med barnen här så det var full rulle. Men inredningsparty här på lördagskvällen som var mycket trevligt och stor frukost igår söndag. Helgen avslutades på bästa sätt men möte på Hope där Maggan sjöng en solosång!
 
Snart kommer en tjej som jag ska lära att laga mat sen iväg till jobbet!