mrsengstrom.blogg.se

Nyss blivit husägare så mycket handlar om huset och hur renoveringen går

Biggest loser

Kategori: Allmänt

Tittar på biggest loser

Och äter chips!

Morgontrött.se

Kategori: Allmänt



The Cross is My Confession

Kategori: Allmänt

Vår

Kategori: Allmänt

Idag har jag bakat bullar tillsammans med Elias och varit på picknick på ängarna i den sköna vårsolen!







Saknar

Kategori: Allmänt

Saknar min fina man som är i Sri Lanka tack gode Gud för FaceTime!



Welcome to Sweden

Kategori: Allmänt

I somras så hämtade jag fam Sjöberg på Arlanda och när jag kommer till ankomst hallen så möts jag av en varningstriangel så säger att det pågår en filminspelning. Tänkte inte så mycket på det såg till att jag höll mig undan från att hamna med på film och tittade på lite avstånd på när de filmade ett klipp. Härom veckan när jag jobbade såg jag trailern för TV4s nya komedi Welcome to Sweden och ser då att ett klipp när han kommer ut på Arlanda och inser att det va det som de spelade in somras! Så om ni såg det första avsittet i fredags och ni såg den scenen så kan ni veta att jag stod bakom kameran och tittade på när det spelade in!





Mysdag med syster

Kategori: Allmänt

Har varit i stan och på marieberg med yngsta storasystern idag. Tack Magdalena för en mycket trevlig dag!

Vi började med pannkaksfrukost!

Blev en lunch på Jensens, mycket gott!

Och fika på espresso house, beställde en liten chailatte men fick en stor!

Mullis

Kategori: Allmänt

Hemma i mullis till på fredag då jag hade några lediga dagar från jobbet och maken är borta i Sri Lanka. Hänger med Simon (hos Claes och Gunilla där han är husvakt) i biblioteket och i massagestolen!




Stockholm

Kategori: Allmänt

Igår va jag tillsammans med ett gäng i från kyrkan i Stockholm på en Hillsong ledarskapsdag! Mycket bra och rolig dag!







Helgen!

Kategori: Allmänt

Vilken bra helg det har varit men oj så trött jag är!

Mamma, Maggan och Ida kom på fredagskvällen och vi hade lite tacomys och Let's dance. Sen på lördagen så blev det upp tidigt för att åka till kyrkan för att göra frukost till en hel massa med kvinnor! Det blev äggröra, bacon, köttbullar, pannkakor, bröd, frukt, smothies (vet inte hur det stavas), kex och ost! Det blev riktigt lyckat! Efter frukosten så åkte vi till Jönköping och A6 och shoppade! Sen hem och hyrde film och lagade mat och avslutade med att se på filmen! Söndagen innehöll mer shopping, mat och gudstjänst på Hope innan dom åkte hem! En helt fantastik helg som avslutades med att jag började jobb kl 21.30!










I'm fine

Kategori: Allmänt



😉 true

Tips

Kategori: Allmänt

Gå in på denna sida och hjälp Unicef att ge vatten till de som behöver det, det enda du behöver göra är låta bli din telefon 
http://uniceftapproject.org






Frukost

Kategori: Allmänt

Känner mig lite nervös inför kvinnofrukosten som vi ska ha i kyrkan på lördag! Det är över 50 st anmälda och jag är ansvarig i köket! Gode Gud hjälp mig att räkna rätt!



Våååår

Kategori: Allmänt

Solen skiner himlen är blå vad det är skönt att leva då! Älskar vårt fina vår väder sitter och njuter på vår balkong innan jag ska åka och handla mat till vår kvinnofrukost som vi ska ha på måndag!





Humans of NY

Kategori: Allmänt



Växjö

Kategori: Allmänt

Idag på jobbet har vi varit på utflykt till Växjö och det stora köpcentrumet. Bra jobb ibland!

Enda bilden jag har är på den här kudden jag såg och kom o tänka på Simon och Hanna så jag var tvungen att ta ett kort!



Sunday is funday

Kategori: Allmänt

Ligger i sängen efter en riktigt bra söndag. Började dagen med att vakna på jobbet och jobba till kl 13, sen kom jag hem till ett dukat bord sen en liten powernap sen iväg till kyrkan där Patrik fortsatte på vårt tema Relationer, han talade om Äktenskapets 10 budord och det var sååå bra! Lyssna gärna på podden på hopevetlanda.se

Ett av budorden var att fortsätta dejta och att hitta på roliga saker tillsammans så efter mötet och minglet så frågade Roger vad vi skulle göra och jag sa lite skämtsamt att vi kunde gå på en dejt! Så blev det vi åkte iväg till Jönköping och åt lite mat på O'learys och sen såg vi en film. 







En riktigt bra dag!

Einstein

Kategori: Allmänt



#inittoendit

Proud youth leader

Kategori: Allmänt

Tre av våra ungdomar delade sina vittnesbörd ikväll på Curry! Dom gjorde det verkligen på ett imponerande sätt! Riktigt bra!



Smart guy

Kategori: Allmänt